Prijzen

Touch online is een jong bedrijf die ZZP'ers en MKB ondernemers graag ondersteund in het maken van een overzichtelijke website en e-mail hosting.
Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Wie zijn wij

Welkom bij Touch Online, het bedrijf dat ZZP’ers en MKB ondernemers helpt bij het ontwikkelen van professionele websites. Bij ons begrijpen we dat als ZZP’er of  MKB ondernemer jouw tijd en middelen beperkt zijn. Daarom hebben wij ons toegelegd op het bieden van een snelle, gemakkelijke en betaalbare oplossing voor jouw website-ontwikkelingsbehoeften.

 

Onze toegewijde bedrijf van ontwikkelaars heeft lange ervaring in het maken van aangepaste websites en is altijd op de hoogte van de laatste trends. We werken samen met jou om een website te creëren die perfect aansluit bij jouw visie en jouw bedrijf laat zien zoals jij het wilt. Onze websites zijn gebouwd met behulp van de nieuwste technologieën en zijn volledig responsief, waardoor ze er op elk apparaat fantastisch uitzien.

 

Bij Touch Online begrijpen we ook het belang van een goed ontworpen website voor jouw bedrijf. Daarom bieden we een breed scala aan services, waaronder webdesign, web onderhoud en SEO-optimalisatie. Ons doel is om jou te helpen om jouw online aanwezigheid te maximaliseren en jouw bedrijf te laten groeien.

 

Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare partner om jou te helpen bij het ontwikkelen van jouw website, kijk dan niet verder dan Touch Online. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw website-droom werkelijkheid maken!

Hoe werken wij

Wij streven ernaar op het u zo makkelijk mogelijk te maken. Wij bieden meerdere mogelijkheden die onderstaand staan beschreven.

 

Als u het ziet zitten om een samenwerking aan te gaan en ons een prachtige functionele website te laten bouwen, dan plannen wij graag een vrijblijvende afspraak in.

 

 

Een afspraak is mogelijk in persoon, per telefoon of een video conferentie. In deze afspraak bespreken wij hoe we uw wensen werkelijkheid kunnen maken en we gaan ook dieper in op hoe we dit voor u gaan doen.

 

 

Touch Online streeft naar een transparante werkwijze, hierdoor hebben wij onderstaand een aantal mogelijkheden met de basis prijzen .

 

 

Mocht u na het bekijken van onze website interesse hebben in één van de onderstaande opties dan horen wij graag via de contactpagina waar u  geïnteresseerd in bent en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.